Водещият италиански прокурор за борба с мафията Джузепе Говернале заяви,

...
Водещият италиански прокурор за борба с мафията Джузепе Говернале заяви,
Коментари Харесай

Прокурор: Ндрангета е най-голямата престъпна организация в западния свят

Водещият италиански прокурор за битка с мафията Джузепе Говернале съобщи, че локалната мафия Ндрангета е най-голямата незаконна организация в западния свят. Той съобщи това при възобновяването на предварителните чувания в най-значимия развой против групировката, съобщи Асошиейтед прес.

Изслушванията в бункера на пандиза Ребибия в Рим евентуално ще продължат до края на октомври. Това е предварителна процедура против 452 обвинени от калабрийската мафия Ндрангета, съобщи Българска телеграфна агенция.

Обвиненията са за принадежност към проведена незаконна организация, интернационален наркотрафик, предоставяне на заеми с огромни лихви, рекет и пране на пари.

Говернале съобщи през вчерашния ден пред публицисти, че тази мафиотска организация е подценявана и е изключително рискова поради способността си да се внедрява в разнообразни страни.

Калабрийската Ндрангета последователно засенчи сицилианската Коза Ностра по въздействие и благосъстояние, като проникна във всички браншове на италианската стопанска система и политика, отбелязва АП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР