Водещият и бивш депутат от ГЕРБ Антон Тодоров направи поредна

...
Водещият и бивш депутат от ГЕРБ Антон Тодоров направи поредна
Коментари Харесай

Антон Тодоров показа тайна среща между Бабикян от триото и съпартийци на Слави

Водещият и някогашен народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров направи поредна доза разкрития във "Фейсбук ".

Арман Барбикян (бел авт - Арман Бабикян от "Отровното трио "), Тошко Африкански (бел. авт. Тошко Хаджитодоров от партията на Слави Трифонов) и Виктория Василева /секретар на партията на Чалгаря, изключително близка на Христо Бисеров  Христо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва " Право " в Софийския университет " Св. Климент преди, до момента в който беше народен представител от СДС/ снимани във Варна по какъв начин се договарят и съгласуват общи дейности.

Това са инструментите на задкулисието, на което Борисов и държавното управление пречат. Ама доста им пречат! Замислете се - контрабандните цигари в България към този момент са под 3 /ТРИ/ %. На ПЪРВО място сме в Европа по битката с контрабандата при цигарите и алкохола. Та това бяха милиарди на година, които потъваха в джобовете на олигарсите, които всякакви метежници обслужват от десетилетия.

Олигарси, за които не е проблем да извадят 1, 5, 10, 20 млн., с цел да финансират организирането на каквото се сетите. Всичко е ясно като бял ден. Но пък ние можем да объркаме всички проекти на задкулисието, написа Тодоров.

Арман Барбикян, Тошко Африкански и Виктория Василева /секретар на партията на Чалгаря, изключително близка на Христо Бисеров  Христо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва " Право " в Софийския университет " Св. Климент...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР