Водещият футболист на Кристъл Палас Уилфред Заха е завел дело

...
Водещият футболист на Кристъл Палас Уилфред Заха е завел дело
Коментари Харесай

Уилфред Заха заведе дело срещу агента си

Водещият футболист на Кристъл Палас Уилфред Заха е завел дело против своя сътрудник поради проваления си трансфер през лятото, оповестява Daily Mail. Нападателят смята, че мениджърът Уил Солтхаус от организация Unique Sports Management е отговорен за това, не е напуснал клуба си. За Заха пристигнаха мултимилионни предложения от Арсенал и Евертън, само че покупко-продажбите пропаднаха. Според играча Солтхаус е в близки връзки със притежателите на Кристъл Палас и затова преднамерено не е съдействал за продажбата му.

Още през септември някогашният състезател на Манчестър Юнайтед е подал писмена молба за преустановяване на контракта си с въпросната мениджърска организация. От USM обаче му дали отговор, че контрактът е в действие за още два трансферни прозореца и надлежно националът на Кот д’Ивоар ще би трябвало да заплати комисионна при промяна на клуба през този интервал.

Иначе самият Заха увери, че ще продължи да се раздава за тима и няма желание да бойкотира в символ на неодобрение за оставането си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР