Водещият финансист Бисер Манолов става новата движеща сила във Forbes

...
Водещият финансист Бисер Манолов става новата движеща сила във Forbes
Коментари Харесай

Forbes България с нов екип и нова посока

Водещият финансист Бисер Манолов става новата движеща мощ във Forbes България . Престижното икономическо издание, стъпило на българския пазар през 2011 година, притегли финансовия специалист и стопански визионер Бисер Манолов като движеща част от екипа си. Той ще дава отговор освен за развиването на Forbes България като печатно издание, само че и за построяването, ръководството и посоката на новия уебсайт на медийния бранд.

Трансформирането в цифрова медия е един от целите за „ Атика Ева “, издател на Forbes България. Компанията, неотдавна управлявана от Деница Димитрова – експерт с дълготраен опит в медийната сфера, възнамерява по-сериозни вложения в уеб страницата на Forbes България, с цел да обезпечава навременна и скъпа информация за своите читатели.

По-рано през 2018 година „ Атика Ева “ удължи лицензионния си контракт с американското издателство Forbes Media, който дава изключителни права за потреблението на марката Forbes в България. Българската компания има упоритостта да развива марката Forbes, предлагайки още по-качествено наличие за читателската публика и новаторски принадлежности за рекламодателите.

Ролята на Бисер Манолов като част от екипа на Forbes България, ще е да развива марката като печатно издание и онлайн медия . Той ще дава отговор за построяването, ръководството и посоката на новия уебсайт на Forbes България, който ще предлага настоящи вести и аналитични материали от финансовия свят и вдъхновяващи истории за сполучливи бизнесмени, мениджъри и компании.

Бисер Манолов има дълготраен опит като финансист. Бил е основен дилър в Уни Кредит Булбанк, ръководител на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете, както и член на Управителния съвет на основаната в Швейцария Международна асоциация за депозитно обезпечаване.-->

Атика Ева, издателят на Forbes България, е акционерно сдружение с главен акционер Attica Publications Гърция – компания част от Мондадори Груп, най-голямото медийно издателство в Италия, както и на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР