Водещият експерт по футболна трева Ричард Хейдън бе на работно

...
Водещият експерт по футболна трева Ричард Хейдън бе на работно
Коментари Харесай

Водещ експерт по тревните настилки посети “Колежа“ и базата на Ботев

Водещият специалист по футболна трева Ричард Хейдън бе на работно посещаване в Пловдив. Специалистът посети базата на клуба в кв. " Коматево ", както и строителната площадка на стадион " Христо Ботев ".

Хейдън беше в компанията на чиновници на двете уреди, управлението на клуба и Атанас Чилингиров - началник на плана: Реконструкция, главен ремонт и възобновяване на трибуните на стадион „ Христо Ботев “.

Опитният специалист се срещна с качеството на тревното покритие в основата, дизайнерските решения и положението на настоящата инфраструктура на строящия се стадион, а също по този начин обмени опит със чиновниците на " жълто-черните "

В резултат на визитата, дружно с представители на всички страни, ще бъдат създадени съответните рекомендации по въпроса за бъдещата ливада на новия стадион.

Ботев възнамерява и промяна на главния терен въз основата, с цел да могат тимовете да упражняват на същата настилка като на стадион " Христо Ботев ".

" Жълто-черният " клуб има намерение да продължи да оказва оптималната поддръжка по въпросите на футболната експертиза в процеса на пускане на " Колежа ".

Ричард Хейдън е един от най-опитните професионални консултанти в сектора. Той съчетава официални квалификации по агрономия и инженерство с над 20 години на практика опит. Портфолиото на Хейдън обгръща над 42 страни и 400 плана за трева.

Ричард е добре прочут в промишлеността, служейки като водещ съветник за доста интернационалните спортни събития и шампионати, в това число Световно и Европейско състезание. Най-забележителните изявления на Ричард включват управлението за ръководство на терена на FAI от 2016 година, стандарта за естествена трева за 2016 година за Полша, управлението за международни игрища на FIFA v5 (раздел за терена) и управлението за естествена трева на FAI. Също по този начин е разгласил голям брой публикации както в комерсиалната преса, по този начин и в университетските списания.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР