Водещият Димитър Рачков съвсем скоро наистина може да сбъдне мечтата

...
Водещият Димитър Рачков съвсем скоро наистина може да сбъдне мечтата
Коментари Харесай

Рачков сяда в стола на Слави

Водещият Димитър Рачков напълно скоро в действителност може да сбъдне фантазията си и да седне в стола на Слави Трифонов.

След формалното самопризнание на Дългия в ефир, че няма да продължи контракта си с Би Ти Ви, сюжетът неговото място да заеме шоуто на Магърдич "Господари на ефира " наподобява все по-вероятен. За това от месеци загатват шегите на водещите на "Като две капки вода ".

Макар до момента никой да не е коментирал публично сходна рокада, няма причина тя да не се случи, написа в. "България през днешния ден ".

Дългия е хладнокръвен в решението си, че поставя завършек на съществуването на шоуто си. В този часови пояс най-вероятният вид е друго комедийно предаване. Точно по тази причина продуцентите на "Господарите " ще би трябвало да трансформират концепцията на предаването. Най-вероятно познатите адреналинки ще се преквалифицират като балерини и ще усилят състава си. Не е изключено в предаването да има посетители онлайн. Хора от тв сектора издават, че няма доста продуценти, които биха могли да предложат сходна идея за развлекателно предаване. Освен Магърдич единственият различен вид са Иван и Андрей, които имат опит с "Шоуто на Азис " преди години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР