Водещият Димитър Рачков не е от хората, които често излагат

...
Водещият Димитър Рачков не е от хората, които често излагат
Коментари Харесай

Вижте палата на Димитър Рачков

Водещият Димитър Рачков не е от хората, които постоянно излагат персоналния си живот на показ.

Малко се знае и за палата, който водещият населява в полите на Витоша. Резиденцията на комика, намираща се в баровския комплекс „ Маунтин вю вилидж” край Панчарево, е под непрестанно наблюдаване, а на територията на затвореното населено място не се позволяват инцидентни хора.

Рачков живее в огромната двуетажна къща с просторен двор и гаражи със сегашната си другарка Анита. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, постоянно можеше да бъде забелязана и някогашната му Мария Игнатова, само че през днешния ден тя живее със брачна половинка си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си, също в полите на Витоша.

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да заплати 185 хиляди евро за двустаен дом, само че без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лв., като включително влизат пари за защита и общите елементи. Наскоро Рачков взе участие в реклама на косачка за трева и сподели луксозния си двор с ливада и дървета, както и огромното куче, което охранява лукса. Анита пък снима по какъв начин получава букет от обичания си и сподели входа на хасиендата в красива пътечка през моравата и част от първия етаж, в които е хола.

Той е цялостен с растения, а на земята е застлана кожа. Мебелите са в светли тонове, а красивата кръгла масичка е обичаната на двойката за пиянство на кафе и коктейли. От хола френски прозорци водят към двора, а кухнята наподобява като от списание. На втория етаж са спалните с бани, а гаражите имат топла връзка с къщата. Анита e неотдавна в къщата, само че Рачков е един от най-старите жители на баровското затворено жилище. Той първо купува тристаен апартамент в „ Маунтин вю”, който дели с Мария, въпреки че двамата постоянно се разделят, а след това събират. След окончателната им раздяла Рачков продава това любовно гнездо и купува къща в същия баровски квартал, написа " Минаха години ".

Видео
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР