Водещият Димитър Рачков и журито в "Като две капки вода"

...
Водещият Димитър Рачков и журито в "Като две капки вода"
Коментари Харесай

Рачков и Фънки в люта война

Водещият Димитър Рачков и журито в "Като две капки вода " Димитър Ковачев не могат да се понасят. Комикът и рокаджията са във война от години. Причината за неразбирателството е, че Рачков ревнувал от занимателния Фънки, който с лекост печелел благосклонностите на публиката, написа "Таблоид ". За никого от шоуто не е загадка, че връзките сред съименниците са доста надалеч от другарски. „ Между двамата тлее спор, който ескалира неотдавна в ефир.

Неслучайно водещите на паметното шоу за фалшификати по Нова телевизия Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков на няколко пъти се изгавриха с Фънки”, изяснява информаторът на изданието.

„ Тази вечер имитациите ще стартират с Фънки, който ще би трябвало да влезе в ролята на обичания си сътрудник от шоубизнеса Къци Вапцаров”, заядоха се зевзеците при започване на едно от последните излъчвания. Къци и Фънки се трансфораха в „ смъртни врагове” след присъединяване им в риалити формата „ Биг Брадър”. Затова и изненадата, която актьорският дует спретна на рокаджията, не се понрави Фънки, само че поради шоуто и феновете някогашният вокалист на „ Ера” се съгласи на неприятната промяна. След края на живото предаване 58-годишният музикант и продуцент избеснял и вдигнал всеизвестен скандал на Рачков.

„ Бившият на Мария Игнатова придвижва персоналната си война в предаването. Не бива по този начин, очевидно не може да разграничи професионалните задължения от пристрастията”, коментирали пред вестника от кухнята на „ Капките”. Фънки недолюбва дребния комедиант и поради други злъчни смешки на бургазлията. Музикантът още не може да елементарни гаврата от предишния сезон на шоуто, когато Рачков и Зуека го накараха да се притегли в ефир, с цел да му се присмеят заедно на наднормените килца.

За благополучие кантарът не съумя да „ улови” рокаджията и до тотално присмиване не се стигна. Кодошът обаче наля още масло в огъня на омразата посред им. Макар продуцентът на шоуто „ Като две капки вода” Маги Халваджиян на няколко пъти да се опитал да сдобри войнствените съименници, лулата на мира по този начин и останала неизпушена. Рачков се оправдал, че вършат занимателно предаване и би трябвало да се майтапят даже с журито, до момента в който Фънки считал, че всичко е целеустремено. „ Едва ли в миналото ще се сдобрят, само че най-малко връзките им да не въздействат на предаването, другояче става тягостно”, разясниха пред „ Таблоид” от екипа на „ Капките”.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР