Водещият бизнес университет Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

...
Водещият бизнес университет Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)
Коментари Харесай

Нова магистратура по бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови комуникации стартира от ноември

Водещият бизнес университет Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) и най-голямата информационна група у нас Ogilvy Sofia откриват нова взаимна магистърска стратегия - „ Бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови връзки “. В нея специалисти от Ogilvy Sofia ще преподават своя световен опит и на практика умения на студенти по маркетинг и реклама и ще показват кои са работещите решения въз основата на дългогодишната им процедура. Програмата стартира през ноември във ВУЗФ, а приемът за нея към този момент е отворен.

Учебният проект на магистратурата съчетава дисциплини, които да са потребни както за студентите, започващи личен бизнес, по този начин и за бранд- и рекламни мениджъри в национални и транснационални компании. Как се ръководи рекламна акция, по какъв начин се приготвя медия обмисляне, кои са последните маркетингови проучвания за рекламни решения и по какъв начин да използваме вярно интегрираните маркетингови връзки и брандинг са единствено част от водещите тематики в идните лекции и практиките в магистратурата. От страна на ВУЗФ измежду преподавателите ще бъдат проф. доктор Боян Дуранкев, проф. доктор Виржиния Желязкова и доцент доктор Даниела Илиева. Студентите ще имат опция да затвърдят уменията си и по време на стажове и уъркъшопове непосредствено в офиса на организацията.

Целта на образованието е да сложи мост сред висшето обучение и бизнеса. С дипломата си от ВУЗФ приключилите специалността ще могат да се осъществят като маркетинг, бранд- или рекламни мениджъри, анализатори и специалисти, с пълномощия за сполучливо ръководене на личен бизнес, като ще могат да се специализират и като консултанти в региона на маркетинга и рекламата.

Магистърската стратегия е част от тактиката на Ogilvy Sofia в поддръжка на развиването на млади надарени хора по пътя им към професионално израстване в изобретателната промишленост. Тя е в унисон и с дълготрайните проекти на ВУЗФ да основава новаторски стратегии, с които да реализира ефикасна връзка сред висшето обучение и бизнеса, подготвяйки експерти за специалности, от които пазарът има потребност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР