Водещият Александър Кадиев разказа в предаването Преди обед интересни случки

...
Водещият Александър Кадиев разказа в предаването Преди обед интересни случки
Коментари Харесай

Чистили статуетка Оскар след целувка на Сашо Кадиев. Копърфийлд докарал летяща чиния над главата му

Водещият Александър Кадиев описа в предаването " Преди обед " забавни случки от двуседмичното си театрално турне  в Съединени американски щати и Канада, като те бяха подкрепени и със фотоси.

Актьорът е бил на доста места, едно от които е Меката на киното - лосанджелиския квартал Холивуд. Той се е снимал пред фамозния надпис HOLLYWOOD, а също така е бил в студиото на " Уорнър брадърс ", където е държал същинска статуетка " Оскар ".



" Студиото е най-голямото за произвеждане на филми в света и е с 1200 декара повърхност. Разхождаха ни вътре, където се вършат същински филми. Влизаш в едно място, където един господин с бели ръкавици и особено облекло ти дава леко един " Оскар ". Той е безусловно същински, държали са го Джак Никълсън и сър Антъни Хопкинс. Много е тежък, със златно покритие. Направих спонтанна тирада, благодарих на майка си, след което го целунах, само че оня господин незабавно направи смразяваща физиономия. Оказа се, че било неразрешено да се целува, тъй като ще се оксидира. Веднага го взе и стартира да го почиства ", описа той.



Едно от другите забавни места, на които Кадиев е бил, е Лас Вегас, а компания му е правила майка му Катерина Евро. Актьорът е посетил и шоу на най-известния илюзионист в света Дейвид Копърфийлд. " Направи неповторимо шоу. Бяхме онлайн в едно доста малко хубаво салонче, в което той стои на 2 метра от теб. Той е страховит, на съвсем 70 години е. Давам ви образец - както си стоим, той споделя за някакво извънземно, татко му, дивотии, и по едно време " взрив, взрив ", и внезапно една голяма същинска летяща паница, светеща се появи над нас. Можеш да я пипнеш, минава над теб, и в един миг изчезна. После и един Кадилак по този начин ", раззкри Кадиев.

Иначе българите посрещнали доста задушевно българската режисура, като театрите били на 90 % цялостни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР