Водещите теми от последната седмица следят в развитие Мира Иванова

...
Водещите теми от последната седмица следят в развитие Мира Иванова
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова говори в „Събуди се“

Водещите тематики от последната седмица наблюдават в развиване Мира Иванова и Мартина Ганчева и този уикенд.
За ремонтите, недоволството и идващата зима в събота приказва кметът на София Йорданка Фандъкова.

5 години след най-дългите митингите в новата ни история, в „ Къси разкази “ Мария Йотова ни среща с плачещото момиче и служителя на реда от митинга „ ДАНС with me “ през 2013 година. Тяхната фотография раздели обществото тогава – за едни тя беше знак на митинга, за други – режисирана агитация. Техният живот обаче вечно се трансформира след тази фотографията. Иван Йорданов за първи път приказва за вътрешния си спор – в работно време е служител на реда, охраняващ митингите, а вечер се влива в редиците на протестиращите.

За митинги , само че актуалните, ще стане въпрос и в диалога на Ива Софиянска-Божкова със сестрата на премиера Бойко Борисов – доктор Красимира Иванова . В съботната графа „ Говори с Ива “ тя ще разяснява настоящите събития и бъдещото на българския министър-председател. Споделя и персонални моменти от техните отношение - неналичието, редки срещи и споделените думи в телефонните им диалози.

Миролюба Бенатова и операторът Кирил Тасев потеглиха по стъпките на Комитета против изтезанията на Съвета на Европа, в чийто отчет домовете за психологично заболели и хора с увреждания в селата Радовец и Качулка са разказани като места с неприемливи условия. Какво има и какво няма ревизира екипът на NOVA, който в две серии ще потопи феновете в достоверната атмосфера на тези обществени институции.-->

В познатото време в неделя Мариян Станков – Мон Дьо е поканил актрисата Милена Маркова-Маца . Определя я е като необичайност за специалност, в която егото е безспорен стопанин. Тя е пето потомство актриса в огромната си и цялостна с история фамилия. „ На пръв взор очакваш от момичето с кубинките и коженото яке пестник в стомаха, само че вместо това получаваш целувка. Защото зад тази рок опаковка се крие душата на един тънък човек. Милена е всичко това, което не си мислите за нея “ – споделя Мон Дьо.

Кръвта вода на става. Въпреки че, не обича да застава пред камера дъщерята на телевизионната водеща Гала одобри актьорско предизвикателство.Чаровната Мари влезе в обувките на харизматичната си героиня Лора в новия уеб сериала „ Унилайф “.

След като феновете на „ Събуди се “ видяха посрещането на Тайбе Юсеин в родното й село Мъдрево, международната шампионка по битка гостува онлайн в неделното студио на „ Събуди се “.

Репортерът Драгомир Танев ще ни запознае с шоколатиера на Джони Деп и Кондолиза Райс, а Краси Боев споделя историята на първата българска ария, отдадена на внуче.

Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР