Водещите новини за неделя, 23 януари. Продължават реакциите след конгреса на

...
Водещите новини за неделя, 23 януари.
Продължават реакциите след конгреса на
Коментари Харесай

Водещите новини за 23.02.2022г.! Продължават реакциите след Конгреса на БСП и...

Водещите вести за неделя, 23 януари.

Продължават реакциите след конгреса на Българска социалистическа партия, на който през вчерашния ден Корнелия Нинова остана отпред на партията.

Днес някогашният водач Михаил Миков разгласи, че излиза от редиците на партията

Михаил Миков: От през днешния ден установявам, че към този момент не съм член на Българска социалистическа партия, да се знае

Българска социалистическа партия явно няма спирачки и е тръгнала в низходяща наклонност, която ще понижава от ден на ден публичното въздействие. Констатацията на Конгреса, че няма подадена оставка на водача Корнелия Нинова, кара доста членове на Българска социалистическа партия да установяват, че не са членове. И аз установявам, че към този момент не съм член на Българска социалистическа партия, да се знае. Ще си върна партийната брошура, ще спра да си заплащам членския импорт, несъмнено, формалните атрибути са това на член на Българска социалистическа партия, само че по-важното е, че към този момент не съответстват моите хрумвания с тези на член на Българска социалистическа партия

Това съобщи Михаил Миков, някогашен водач на Българска социалистическа партия, някогашен ръководител на Народното събрание и някогашен министър на вътрешните работи в държавното управление на тройната коалиция.

Членът на Българска социалистическа партия Александър Симов разяснява изявлението на Михаил Миков, че съобщи, че е отчаян от това, че Миков, че към този момент няма да е член на партията.

Симов: Нинова има поддръжката на Българска социалистическа партия, Конгресът го сподели

Истината е, че Корнелия Нинова има поддръжката на Българска социалистическа партия. Благодарение на медийната анестезия и непрекъснатите телевизионни турнета на доста хора обаче остава чувството, че Българска социалистическа партия надали не се раздира от вътрешни проблеми. Това не е по този начин и Конгресът го показа”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Междувременно зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки даде поръчка за лидерския пост на организацията

Ангел Джамбазки ще се кандидатира за водач на Вътрешна македонска революционна организация

Ангел Джамбазки съобщи, че ще се кандидатира за лидерския пост във Вътрешна македонска революционна организация.

Заместник-председателят на организацията сподели, че би трябвало деликатно да се премисли методът, по който работи Вътрешна македонска революционна организация и тя да се върне там, където ѝ е мястото.

Конгресът на Вътрешна македонска революционна организация е плануван за 12-и февруари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР