*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 31

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 31
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков говори за новия подход към Скопие. Излъгаха ли руснаците за намаляването на бомбардировките?

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 31 март ***

 

Министър-председателят Кирил Петков организира среща с европейския комисар по съседство и разширение Оливер Вархеи, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Премиерът Кирил Петков и еврокомисар Оливер Вархеи са разискали и двустранните диалози с Република Северна Македония. В тях държавното управление отстоява българските позиции и има за първи път сериозна поддръжка в Европейския съюз поради новия си метод към Скопие, акцентира министър-председателят Петков.

***

Руските сили бомбардираха региони към Киев и различен град единствено няколко часа СЛЕД КАТО ОБЕЩАХА ДА НАМАЛЯТ  ОПЕРАЦИИТЕ СИ В ТЕЗИ ЗОНИ, с цел да насърчат доверието сред двете страни.

„ Доверието “…?

***

„ В Украйна се правят военни закононарушения, споделям го като правист и ние не можем да останем безучастни. В случая военната помощ за нападнатия да отблъсне офанзивата на агресора и в действителност помощ за възобновяване на мира. Това не е включване във войната, както някои наши политически водачи се пробват да кажат.

Другото значи една спорна с интернационалното право война да завоюва “.

***

Американското военно наличие в Европа би трябвало да се усили в отговор на нараствашата опасност от Русия. Това съобщи пред Конгреса във Вашингтон военачалник Тод Уолтърс, началник на Европейското командване на американската войска.

***

Диктаторът вся толкоз боязън у подчинените си, че никой не посмял да му каже, че ще се издъни. И той се издъни. 

Руският президент Владимир Путин се усеща измамен от генералите си, тъй като от боязън не му казвали по какъв начин се показва неговата войска в Украйна и какъв е резултатът от глобите против съветската стопанска система. Информацията е на Белия дом, а съгласно Пентагона това буди терзания за действителната преценка на Путин.

***

Пише ли Митрофанова сюжет за научна фантастика или си има вяра на приказките?

***

Каква изненада… Не може да бъде!

***

Ти да видиш…

***

В България – постепенно, само че настойчиво – нещата въпреки всичко вървят нагоре. 

***

***

Служители на Министерство на вътрешните работи и на Министерството на правораздаването излизат на митинг. Този път те ще създадат палатков лагер, който ще бъде ситуиран пред постройката на министерството на финансите.

***

В Плевен са арестувани трима мъже за трафик на дами за полова употреба от България към Гърция. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР).

Задържането е станало през вчерашния ден по време на извършена в Плевен и София профилирана полицейска интервенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР