*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 26

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 26
Коментари Харесай

Водещите новини! На годишнината от Чернобил: Москва плаши с ядрена война, С. Корея заяви развитие на ядрения арсенал

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 26 април ***

 

Русия още веднъж прикани света да не подценява ЗНАЧИТЕЛНИЯ РИСК ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА…

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че доставките на западни оръжия за Украйна значат, че НАТО всъщност е във война с Русия и съществува забележителен риск спорът да стане нуклеарен.

***

Ким Чен-ун съобщи, че Северна Корея ще форсира развиването на нуклеарния си боеприпас, предадоха международните организации. 

Севернокорейският водач приказва през вчерашния ден по време на боен церемониал на площад " Ким Ир-сен " в Пхенян, на който бяха показани междуконтинентални балистични ракети. Парадът се състоя по случай 90-годишнината от основаването на въоръжените сили на Северна Корея.

***

***

След злокобната вест, че е умрял, след това - безследно липсващ, а по-късно жив, само че в плен в Крим... на Велики четвъртък фамилията на кап. Буркалов схваща, че той е освободен. И се намира в Запорожие.

За фамилията това е второ знамение. Цялата фамилия е ангажирана да припомня името на Димитър на украински, съветски и български – с вяра българинът от Бесарабия да попадне в описите за замяна.

„ В тези дни се видя какъв брой доста другари имаме, освен аз, само че и сестрите ми. Бяхме се запасили с самообладание да чакаме. Чудото стана точно на Великден! Просто не мога да допускам “, споделя сестрата на кап. Бурлаков – Райна Манджукова.

***

Комисар Вархеи ще взе участие във форума " Европейски Съюз среща Балканите. Поуката от Украйна: Европейското разширение – отбрана от войната ", който събира в София политици от Европа и други високопоставени персони.

***

***

„ Вашата опозиция въодушеви свободния свят ", сподели Остин и осъди съветската инвазия на Украйна. „ Украйна явно има вяра, че може да завоюва, както и всички ние тук “.

***

Семейната колекция е била в бащината къща на Скафтурос. Извършителите са пристигнали с мотори, влезнали са в двора на къщата и произвели голям брой изстрели. Нападателите са били четирима, само че единствено двама от тях са стреляли. 

Скафтурос, който се счита за член на гръцката мафия, е прострелян с 15 патрона, оповестява телевизия „ Скай “. Ранени са щерка му и свекър му. Според информация на в. „ Катимерини “ двамата потърпевши са настанени в болница като няма директна заплаха за живота им.

***

Мъж от Габрово е арестуван за 24 часа поради побой, нанесен над жена. Инцидентът е станал на 24 април, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Сигналът за побоя е от жители и е получен в полицията в 08:35 часа на Великден.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР