*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 1

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 1
Коментари Харесай

Водещите новини! И Депардийо критикува Путин. Грузия се присъедини към санкциите. Гаври с хуманитарните коридори

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 1 април ***

 

Френският артист Жерар Депардийо, който има съветски паспорт и до неотдавна хвалеше съветския президент Владимир Путин, подлага на критика неговите " неприемливи " дейности и разгласи, че доходи от три концерта, планувани за началото на април, " ще бъдат за украинските жертви ", заяви Агенция Франс Прес.

„ Руският народ не е виновен за лудите, неприемливи крайности на ръководители като Владимир Путин ", сподели в изказване до Агенция Франс Прес звездата на френското кино, неведнъж хвалил Путин преди този момент.

***

„ Нашата страна се причисли към интернационалните финансови наказания, наложени на Русия поради нашествието на Москва против Украйна “, това сподели грузинският президент Саломе Зурабашвили пред Си Ен Ен.

Президентът напомни, че нейната страна също бе жертва на съветска експанзия през 2008 година " Целта на Москва бе да отдалечи Грузия от Европа ", сподели още тя.

***

Гавра с филантропичните коридори 

Украинското държавно управление съобщи, че съветските сили са блокирали 45 рейса, изпратени, с цел да изтеглят цивилни от обсадения град Мариупол, и единствено 631 души са съумели да се измъкнат от обсадата с персонален превоз.

Верешчук сподели, че близо 45 000 поданици на Мариупол са били принудително отведени в Русия и в региони в Източна Украйна, следени от проруските сепаратисти.

***

Андрюшченко добави, че съветските сили не са позволили даже и най-малкото количество филантропични доставки да доближат до хванатите в капан поданици, като ясно съобщи, че плануваният " филантропичен кулоар " не е бил отворен.

***

По думите му той не знае каква е връзката сред РСМ и интервенцията в ДАНС. Не единствено Македония и Сърбия са обект на необикновен съветски интерес, подобен има и към Босна и Херцеговина. Русия доста постоянно се възползва от етническите проблеми в дадена страна, с цел да ги разгори, съобщи Гяуров.

***

Пак съветски шпионаж… другояче копейкините настояват, че американското посолство налагало „ линия “…

***

***

***

Контра!

Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха през днешния ден петролен контейнер в нефтобаза в съветския град Белгород, откакто прекосиха границата, летейки на дребна височина, заяви губернаторът на региона Вячеслав Гладков, представен от Ройтерс.

***

Лекари, медицински сестри и санитари излизат на митинг пред Александровска болница. Те упорстват Коронавирус добавките да останат част от техните заплати.

***

Шегаджии

***

Остава в действие граничният здравен надзор и карантината. При инфектирани тя е 10 дни, а при контактни — 7.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР