*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия опасно се „заиграва“ с НАТОвските граници; „В очите на Путин България е слаба държава, която той може да унижава“

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 14 март ***

 

… 20-ина километра от Полша. 20-ина километра от НАТО

***

„ Освободителите “ още веднъж стрелят по жилищни блокове

***

Руските управляващи, които към този момент втвърдиха тона към задграничните компании, искащи да се изтеглят от страната, непосредствено заплашиха някои от тях с възможни арести на чиновници или конфискация на активите им, заяви в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от Българска телеграфна агенция.

***

***

„ Това са дейности на един изгубил разсъдъка си деспот, който е изпаднал в дълбока изолираност и по тази причина подхваща бомбардировки. Това е симптом на изтощение. Използването на интернационално неразрешени оръжия съставлява закононарушение против човечеството и този човек ще бъде съден “.

***

Русия към този момент усеща и занапред ще усеща още натиска от глобите.

***

През 2014 година той е работил с два от по този начин наречените Първи доброволчески батальони. Единият е батальонът „ Днепър ” от град Днепро, както и с батальона „ Донбас ”. Това са батальони от Националната армия на Украйна.

Неговото персонално мнение е, че Русия към този момент е изгубила войната. „ Точно тази войска ли щеше за 72 часа да смачка НАТО. Мита, по какъв начин тази войска ще смачка всички, се развенча “, сподели той. Димитров не отхвърли опцията да се стигне до затваряне на небето над Украйна.

***

***

***

И Гърция…

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР