Водещите нападатели на Интер и Лудогорец Ромелу Лукаку и Клаудио

...
Водещите нападатели на Интер и Лудогорец Ромелу Лукаку и Клаудио
Коментари Харесай

Лудогорец и Интер излизат с основните си нападатели

Водещите нападатели на Интер и Лудогорец Ромелу Лукаку и Клаудио Кешеру ще стартират титуляри за двата отбора в днешния конфликт по сред им в среща реванш от 1/16 финалите на Лига Европа, който стартира в 22 часа. В Разград Кешеру не бе разполагаем на Павел Върба, защото бе контузен. Лукаку остана на аварийна пейка, а откакто влезе на терена се регистрира с гол и асистенция.

Според италианските медии Лукаку ще е единствената смяна в състава на Интер спрямо първата среща. Той ще заеме мястото на санкции Лаутаро Мартинес, който натрупа жълти картони и е отвън проектите на Конте. Останалите 10 футболисти ще се повторят с десетте, които играха и в Разград.

В Лудогорец завръщането на Кешеру се чака с максимален интерес. В първата среща титуляр бе Якуб Швиерчок, който не остави положителни усещания от изявите си. Румънецът не игра и в мача против Етър, с цел да е 100% подготвен за срещата на " Джузепе Меаца ". Другата предстояща смяна в състава на Върба е обвързвана с наказването на Абел Анисе, като неговото място ще бъде заето от Стефан Баджи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР