Водещите на Здравей, България Аделина Радева и Виктор Николаев са

...
Водещите на Здравей, България Аделина Радева и Виктор Николаев са
Коментари Харесай

Виктор Николаев стана шофьор на Аделина Радева

Водещите на „ Здравей, България ” Аделина Радева и Виктор Николаев са близки другари отвън ефира на Нова телевизия, убедиха се персонално папараците на „ Уикенд ”. Онзи ден те станаха очевидци на следващото изпращане на журналиста на колежката му, което към този момент се е трансформирало в традиция за тях.

Във вторник следобяд, незабавно щом завърши работния им ден в Нова телевизия, Николаев и Радева се качиха на черния му японски всъдеход „ Мицубиши ”. Телевизионерът даде газ към центъра и 20 минути по-късно заби спирачки на ул. „ Иван Шишман ”. Там колежката му слезе, а Николаев отпраши към църквата „ Свети Седмочисленици ”, покрай блока, в който живее.

Преди да си купи мощния джип, известно време и Виктор се придвижваше с таксита. Често му се случваше и сътрудници да го карат до работа му с персоналните си коли. Предишният му автомобил се изпари безследно от центъра на столицата, паркиран на метри от постройката на Министерство на вътрешните работи. Разочарован, че похитеното му возило по този начин и не беше намерено, известно време Виктор ползваше услугите на сътрудниците си или на таксиметровите компании. Затова влизал в ситуацията на колежката си Аделина, която нямала шофьорска брошура.

Откакто са екранен тандем, всеки ден Виктор Николаев откарвал до дома й русокосата водеща, с цел да не употребява градския превоз или да заплаща за такси. Двамата са близки другари повече от 10 години. Именно с помощта на дружбата си с него Аделина смени Българска национална телевизия с Нова телевизия и от януари грее до своя другар в утринния блок. Спойката сред двамата е чудесна и през днешния ден малко на брой фенове си спомнят за предходната партньорка на Николаев Ани Цолова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР