Водещите на „Преди обед” по bTV Десислава Стоянова и Александър

...
Водещите на „Преди обед” по bTV Десислава Стоянова и Александър
Коментари Харесай

Деси и Сашо Кадиев се хванаха за гушите

Водещите на „ Преди обед” по bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев още веднъж влязоха в остро несъгласие в ефир. Поводът беше поредна вест за жена, която е трансформирала излизането съблечена на терена на спортни събития в главно свое занятие.

Деси изрично съобщи, че е срещу това хора да натрупат фенове по сходен метод и да осребряват славата си посредством обществените мрежи.

„ Това са самоцелни нелепости и провокации, да не употребявам друга дума”, безапелационна беше водещата.

Сашо Кадиев обаче ѝ опонира с забавен мотив. Според него разголването пред хиляди хора може да се одобри и като демонстрация на храброст.

„ Има хора, които в съвремието ни нямат убеденост да влязат в магазина”, разяснява артистът. Стоянова обаче доста се подразни от това сходни прояви да се дефинират като „ смелост”.

„ Това е като тези хора, които знаят, че не могат да пеят, само че пускат осъществяванията си в обществените мрежи. Никой не им е забранил да си пеят в банята или вкъщи”, разяснява водещата.

Кадиев обаче продължи да упорства, че себеизявата не трябва да се лимитира, тъй като за доста хора огромният проблем е тъкмо неналичието на реализация на личността им.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР