Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но

...
Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но
Коментари Харесай

Рачков и Мария се събраха! Този път връзката им е отворена

Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков още веднъж се събраха, само че връзката им е отворена във всички направления.

Според осведомени двамата са възобновили връзките си преди няколко седмици, само че това е повече в името на децата, които са доста положителни другари. Иначе всеки от тв звездите си има своите забежки. Мария преди време бе изловена да се натиска с артиста Кристиян Милатинов, с който играе в „ Полицаите от края на града “. Самият Крис изрично отхвърли да е по отношение на нея, написа в. "Телеграф ".

Близки до Мария и Рачков споделят, че двамата след раздялата били в обтегнати връзки, само че в последно време мощно ги затоплили. Тя била забелязвана все по-често в къщата на Рачков в затворения комплекс край Панчарево.

Случва се от време на време да прекарват дружно уикендите с децата. Синът на Игнатова – Виктор, и детето на Рачков – Митко – младши, се схващат чудесно. Част от грижите за Виктор били поети от татко му Петко Димитров, който обръщал еднообразно внимание на двамата си синове.

Игнатова и Рачков също полагали много старания във възпитанието на момчетата. Понякога през ваканцията майката на водещия поема грижите за двете момчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР