Водещи специалисти на световно ниво ще бъдат специални гости на

...
Водещи специалисти на световно ниво ще бъдат специални гости на
Коментари Харесай

Световни здравни специалисти ще консултират безплатно на първото у нас болнично изложение

Водещи експерти на международно равнище ще бъдат специфични посетители на болничното ревю Expo Hospitals, което ще се организира в София при започване на октомври. Майсторите в медицината ще предложат безвъзмездни съвещания и прегледи за български пациенти, страдащи от онкологични болести, гръбначни проблеми, диабет и други несгоди. Откриването на Expo Hospitals 2018 е в НДК на 6 октомври от 10 часа.
Сред най-интересните техники, които ще бъдат разкрити в границите на ревюто е и оперативното лекуване на диабет вид 2. По този случай в София ще дойде доктор Турул Демирел от Турция, който има частна процедура и прави неповторимата интервенция за лекуване на доста публикуваната, изключително измежду възрастните хора, диагноза на захарната болест.
Също от Турция ще се показа доцент доктор Зафер Токташ - един от най-видните неврохирурзи. Д-р Токташ е приет за водещо име в лекуването на мозъчни тумори и гръбначни болести.
Гостите ще бъдат у нас по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.
Бъдещето на третирането на рака на простатата ще бъде без подозрение един от специалитетите на Expo Hospitals 2018, като се чака този по този начин значим за мъжете проблем и неговото разрешаване да са тематика на срещи и съвещания на 6 и 7 октомври. През последните години стана известно, че лекуването на онкопроблемите с простатата в никакъв случай не е било толкоз напреднало и то с помощта на прецизността на така наречен NanoKnife (нанонож), който с немската болница за рак на простатата Vitus Prostata Center Offenbach за първи път ще бъде показан в България в границите на ревюто.
За разлика от обичайните лекувания на рака на простатата, NanoKnife убива раковите кафези на простатата, вместо да отстранява или облъчва целия орган. Става дума за процедура, която продължава не повече от един или два часа, а не седмици, колкото лишават към този момент остарелите типове отнасяне! Няма странични резултати, липсва инконтиненция, а също се изключва това, което най-вече тормози мъжете в дейна възраст - импотентност.
Една чешка клиники - Cellthera clinic - също ще взе участие в ревюто Expo Hospitals 2018.
От Украйна за ревюто ще престигнат представители на Център за човешка репродукция BioTexCom. Центърът се състои от екип от високо квалифицирани експерти, които употребяват най-новите техники и способи за лекуване на неплодородие. Те се занимават с най-безнадеждните случаи на неплодородие.
В BioTexCom сътрудничат с учени и акушери от целия свят, участници в интернационалните стратегии. В Украйна сурогатното майчинство и даряването на яйцеклетка са изцяло легални, организират се в сходство с локалното законодателство и имат висок % на триумф. Всички двойки сполучливо напущат болничното заведение и се връщат у дома с бебета и правни документи.
В общ бранш ще бъдат показани още много турски здравни заведения и експерти, измежду които Batigoz - профилирана офталмологична киника, Memorial Hospital, които са една от най-големите вериги лечебни заведения в югозападната ни съседка, Irmet Hospital, Medipol Mega University Hospital - една от най-големите частни академични лечебни заведения в Европа, университетска болница КОЧ и American Hospital.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР