Водещи нумеролози споделиха в кои дни могат да настъпят мащабни

...
Водещи нумеролози споделиха в кои дни могат да настъпят мащабни
Коментари Харесай

Нумеролози споделиха кои са най-опасните дати през годината

Водещи нумеролози споделиха в кои дни могат да настъпят огромни бедствия и произшествия.

През миналата високосна година се случиха много  нещастия, свързани на първо място с пандемията от ковид. И, несъмнено, всички се чудят на какви съответни дати да извърнат внимание през тази година. Нумеролозите показаха съответни дни от годината, които в действителност могат да бъдат рискови.

В подтекста на нумерологията това може да е осмият ден или осмият месец. Защото те носят силата на справедливостта. Това може да е 13 -ият ден, не тъй като е някакво мистично и нещастно число. И тази сила носи някакъв тип трансформационни процеси.

Според експертите 16 -то число може да бъде обвързвано с рискове, злополуки и разрушителни събития. Освен това 12 -ият ден или 12 -ият месец в нумерологията въплъщава наказването.

Но в действителност това е доста дълбока тематика, не може да има толкоз прост отговор в този момент. Световната астрология се занимава с сходни проучвания. Затова се учат дати, хилядолетия, събития и на тяхна база се откриват някои закономерности и се пресмятат основни моменти за всеки интервал от годината, месец или ден.

Те допълват още, че в този случай се излагат единствено теории за рискови интервали. Тъй като всевъзможни астрологични прогнози и индикатори имат изцяло разнообразни прояви. Това може да бъде както главоболие у хората, високо кръвно налягане, по този начин и естествени бедствия. И в случай че сходни прогнози бяха известни на човечеството, тогава евентуално хората биха могли да предотвратят 80% от някои апокалипсиси, акцентират те.

Според специалистите, при разглеждане на случай не може да се изключи обособен отрицателен аспект, който демонстрира идна заплаха. Нещо повече, другата половина от хората може просто да са под въздействие на това нежелано събитие.

Когато се качваме на  аероплан с доста хора или влизаме в хотел, където могат да настъпят някои отрицателни моменти, ние към този момент ставаме част от това място. И тогава наталната карта към този момент е построена върху този обект, а не съответно върху индивида или върху хората, които са били на това място, изясняват специалистите.

В същото време нумеролозите предлагат да не се концентрираме към съответни рискови дати и да не се довеждат до общ знаменател, защото астрологичните прогнози зависят от доста фактори.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР