Водещи на церемонията Нощта на шампионите, организирана от Министерството на

...
Водещи на церемонията Нощта на шампионите, организирана от Министерството на
Коментари Харесай

Габриела Петрова и Део са водещи на Нощта на шампионите, в която ще бъдат отличени най-добрите спортисти за 2018 г.

Водещи на церемонията " Нощта на първенците ", проведена от Министерството на младежта и спорта и Български състезателен тотализатор, ще бъдат състезател №1 на България за 2015 година - Габриела Петроваи Деян Славчев - Део. През 2015 година Габи, която е най-хубавата ни състезателка в тройния скок,отново бе част от церемонията, на която получи награда за най-хубав състезател през годината.

На събитието ще бъдат наградени най-хубавите спортисти за 2018 година Премии на обща стойност 215 000 лв. ще бъдат раздадени на спечелилите и техните треньори в 7 категории: " Млад състезател на България до 16 години ", " Млад състезател на България до 18 години ", " Млад състезател на България до 23 години ", " Спортист с увреждания на България ", " Отбор на България ", " Треньор на България " и " Спортист на България ".

 Министър Кралев даде старт на ремонта в залата за лека атлетика в Добрич
Министър Кралев даде старт на ремонта в залата за лека атлетика в Добрич

" Българският спорт дължи доста на тази зала "

На събитието министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще връчи и най-високото държавно отличие в региона на спорта " Венец на спечелилия " на заслужили персони от българския спорт.

Церемонията по награждаване на най-хубавите спортисти и треньори на България за 2018 година " Нощта на първенците " ще се организира на 19 януари (събота) от 18:30 часа в столичната зала " Рейнбоу плаза " и ще бъде предавана директно по БНТ1.

 Министър Кралев участва на представянето на книгата за Йорданка Благоева
Министър Кралев участва на представянето на книгата за Йорданка Благоева " Босоногата кралица "

" Тази история трябваше да бъде разказана, с цел да послужи като ентусиазъм "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР