Водещи фигури от германската политика призовават Великобритания да остане в

...
Водещи фигури от германската политика призовават Великобритания да остане в
Коментари Харесай

Германия призовава британците да останат в ЕС

Водещи фигури от немската политика приканват Англия да остане в Европейски Съюз, оповестява BBC. В писмо оповестено в списание Таймс и подписано от 31 индивида, в това число новият водач на Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер и някогашният вратар на Арсенал Йенс Леман.
Те се концентрират върху Англия след войната, говорейки за следвоенните пъбове и пантомимата, само че в действителност самата роля на кралството в този миг е това, поради което те приканват британците да останат в съюза, съобщи БГНЕС.
„ Без вашата велика нация този континент нямаше да е същият”, написа в писмото.
Част от другите подписали писмото са изпълнителният шеф на Еърбъс – Том Ендерс, както и пънк артиста Компино. Те споделят, че без кралството Европейски Съюз нямаше да се спряга за общество на „ независимост и разцвет.”
„ След ужасите на Втората международна война, британците не се отказаха”, пишат те.
„ Приеха Германия назад като суверенна нация и европейска сила”, се споделя още.
Подписалите се под писмото споделят, че „ почитат избора” на британците, които желаят да изоставен Европейски Съюз и в случай че страната желае да напусне „ постоянно ще има другари в Германия и Европа.” Но акцентират, че избора не е необратим и „ нашата врата постоянно ще остане отворена.”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР