Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология,

...
Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология,
Коментари Харесай

Елитът на родните УНГ специалисти дискутира за качество въпреки рутината

 Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология, който за пръв път се организира във виртуален формат. Сред лекторите в научната стратегия беше ръководителят на Българско национално съдружие по оториноларингология, хирургия на глава и шия и шеф на УМБАЛ " Свети Георги “ проф. доктор.

В сполучливото водене на научните сесии се включиха също и сътрудниците му проф. доктор Румен Бенчев, проф. доктор Диана Попова, доцент Петър Руев и доцент Юлиян Рангачев. Онлайн им помагаха проф. доктор Диляна Вичева, проф. доктор Валентин Стоянов и доцент Марио Милков. Обединяващата тематика бе " Качество в оториноларингологията макар рутината “.

" Щастливи сме, че макар непредвидените компликации, които сервира 2020 година, не се отказахме. Успяхме по едно и също време да отговорим на предизвикването да опазим здравето си, само че в това време – да споделим насъбрания през последната година скъп професионален опит и нови познания в една другарска, само че и нова онлайн среда. Полагайки основата на този нов виртуален мост сред нас, имаме вяра и сме сигурни, че ще работим все по-успешно в областта на оториноларингологията “, единомислещи са участниците.

25 български и 4 задгранични лектори от Англия, Италия, Германия и Турция споделиха опита си и дискутираха настоящите тематики в региона на оториноларингологията. Онлайн участваха 85 лекари от всички точки на България. Модераторите на полемиките водеха другите панели от научната стратегия дружно във виртуално студио в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР