Водещата у нас верига супермаркети Lidl откри нов магазин в

...
Водещата у нас верига супермаркети Lidl откри нов магазин в
Коментари Харесай

Lidl отвори първия си у нас двуетажен магазин по нов модел

Водещата у нас верига супермаркети Lidl откри нов магазин в столицата, който е първият за компанията построен по нов модел и ситуиран на два етажа.

Обектът се намира в квартал " Борово " на ул. " Ладога 3 ", като той разполага с повече от 120 паркоместа, а половината от тях са на закрито в под земята паркинг.

От веригата показват, че това ще е първият подобен магазин в България, като към този момент са разкрили сходни на други места в Европа. Те са ориентирани към гъсто обитаеми градски региони, като задачата е да се предложи по-добър избор на клиентите, които желаят да пестят време и средства.

Новият обект ще разполага и с една от най-големите търговски зали за Lidl, като тя е с повърхност от 1300 квадратни метра.

" С този нов модел Lidl демонстрира, че не стопира да търси оптимални решения, с цел да предложи на клиентите си оптимално улеснение при извършване на покупки, даже в гъсто обитаеми градски региони - от задоволително на брой паркоместа и просторна комерсиална зала, през прохлада и бързо обслужване, до най-хубаво съответствие цена-качество ", разяснява гладният изпълнителен шеф на " Лидл България " Милена Драгийска.

С новия обект общо магазините на веригата в страната стават 88, а в София - 22. До края на 2018 година компанията възнамерява да отвори най-малко още 6 нови.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР