Водещата тема през тази седмица отново е свързвана с довършване

...
Водещата тема през тази седмица отново е свързвана с довършване
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 ноември

Водещата тематика през тази седмица още веднъж е свързвана с дотъкмяване на стартирани планове, задания и действия. Ретрограден Меркурий в Скорпион към момента дава опция за преосмисляне и смяна в избрани области. През тази седмица се прави сериозна пренастройка на енeргийно равнище: Меркурий ще промени посоката си на придвижване на 22-ри ноември, а в същият ден Слънцето ще премине в знака Стрелец. Тези индикатори ще внесат известно утешение в сферите: информативен поток, другарство, договорни връзки и покупко-продажби, търговията, пътуванията, образованията. Слънцето ще увеличи в огромна степен градуса на позитивното отношение към живота и настроението. Все повече човек ще мисли позитивно за своето бъдеще и ще се стреми към нови цели. Марс, планетата на действието, силата, интензивността също ще промени знака си - на 20 ноември ще премине в знака на лично ръководство, Скорпион. Всяка смяна води до известно напрежение, по тази причина в дните към 20, 21 и 22 ноевмри се предпазвайте от взимане на значими и най-много съществени решения. Това е седмица за привършване и завършване. Подходящ интервал за деяние - след 27 ноември.

 

ОВЕН

През тази седмица се постарайте да поддържате равновесието и салдото в разнообразни области от живота си. Най-вече овладявайте гнева си. Работните ви задължения и задания се усилват. Може да ви се наложи да решавате значими проблеми по отношение на това по какъв начин ще продължите в бъдеще. Изчистете всичко ненужно, което ви ангажира, с цел да можете да извършите място за новото, което идва в живота ви след 27 ноември. Организирайте се и довършете неотложното. За някои от вас през седмицата ще бъдат решени проблеми, които главно засягат вашите партньорски връзки, стабилизиране и подсилване или слагане завършек на официално съществуващи и нездравословни връзки. Подкрепата на другар или авторитетна персона ще ви помогне във взимането на значими решения и превъзмогването на трудности. Преговаряйте за ползите си, това ще се отрази в позитивна посока на приходите ви. Настройте се към нови източници на приходи, към сливане на ползите ви с вашите сътрудници. Бъдете деликатни в разноските и най-много дано финансовите ви опасности да бъдат премерени.

ТЕЛЕЦ

За родените в първата декада представители на знака седмицата носи съществени промени, които ще се проявят най-много във взаимоотношенията ви с вашите сътрудници. Налице е сериозна наклонност за привършване и разрушение на съществуващи партньорства. Конфликтността в тази област и желанието ви за смяна се усилват. Направете си равносметка, оценете кое си заслужава да бъде непокътнато и от кое да се освободите. В тази седмица не бързайте със започването на новите планове. Довършете започнатите задължения, проявете непримиримост, неизменност и отговорност. В различен аспект планетното взаимоотношение ще докара до изясняване на обстановки от предишното, а това ще ви помогне да вземете верни решения. Колебанията ви, свързани с вашите стремежи и усещания, желанията ви ще ви карат да се чувствате комплицирани в изборите си. Доверете се на вашата добита умелост, а подозренията елементарно ще отпаднат в случай че се фокусирате върху постъпките на хората към вас.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица главният фокус ще бъде ориентиран към вашата съществена активност, работни задължения или грижа за здравето. Едното има отношение към другото. Ретроградният Меркурий значително внесе неразбория в всекидневието ви, само че тази неразбория ще докара до нов ред посредством освобождение от всичко, което е ненужно. Ще съумеете да подобрите и организирате активността си по нов, конструктивен и позитивен метод. Първите дни от седмицата носят повече напрежение, само че към края, най-много след 22 стартира позитивен интервал във вашите партньорски връзки, изнанади и приятни моменти, поддръжка във всяко отношение и непредвидени оферти. Бъдете отворени и позволете на щастието да влезе в живота ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР