Водещата световна спортна стрийминг услуга DAZN вече ще бъде достъпна

...
Водещата световна спортна стрийминг услуга DAZN вече ще бъде достъпна
Коментари Харесай

Netflix на спорта: DAZN стъпва в България

Водещата международна спортна стрийминг услуга DAZN към този момент ще бъде налична и в България. Платформата, наричната " Netflix на спорта ", ще коства 2,99 лева на месец.

При старта си световната платформа на DAZN ще включва надпревари от международното състезание по бокс, както и непрестанно възходящ списък от типичен борби, информация за спортистите и редица истински стратегии. Допълнителни спортове и стратегии ще бъдат добавени от 2021 година, дават обещание от компанията.

В международен мащаб DAZN дава достъп до голям брой спортни събития, в това число футболни шампионати, голф, тенис, волейбол, баскетбол, хендбол, рибоволов, моторни спортове, шах и други.Първото предавано в България събитие ще бъде на 5 декември, събота. В него на боксовия кръг ще се изправят Райън Гарсия и Люк Кембъл. На 12 декември Антъни Джошуа излиза против българина Кубрат Пулев.

DAZN е учредена през 2016 година от Perform Group. Нейн ръководител е някогашният Съд на Европейските общности на ESPN Джон Скипър. Изчисления от декември 2018 година сочат, че стийминг услугата е оценена на 3 милиарда английски лири.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР