Водещата се запознава с бъдещия си мъж благодарение на предаването

...
Водещата се запознава с бъдещия си мъж благодарение на предаването
Коментари Харесай

Тв водеща с мечтана сватба, омъжи се за милионер

Водещата се среща с бъдещия си мъж с помощта на предаването „ Преди Обед “ с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев

Тв водещата от бТВ Поли Гергушева се омъжи през вчерашния ден за бащата на сина си - предприемача Борис Мечкуев на обилна гала, за която единствено си е мечтала. Шефът й Антон Хекемян също бе от почетните посетители. Събитието било планувано още за лятото на 2020 година, само че пандемията объркала проектите на младата двойка. През ноември същата година новото семейство станаха родители на наследник за пръв път. Детето носи името на татко си. Поли бе облечена в красива бяла рокля с воал.

Купонът траял до сутринта. Водещата се среща с бъдещия си мъж с помощта на предаването „ Преди Обед “ с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев. Мечкуев, който е художник, бил поканен в студиото, с цел да опише за пътешествието си в Южна Америка.

Докато паркирал автомобила си пред студиото, видял Гергушева за пръв път. Поли с интерес изслушала описа за пътешествието, след което почнала да демонстрира интерес към личността му. Мечкуев останал впечатлен. Техни общи другари ги срещат и не след дълго той я кани на първа среща. След това отпътувал в командировка. Времето в което не били дружно единствено им посочило, че не могат да живеят един без различен и заживели дружно.

Източник: hotnews.bg 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР