Водещата по БНТ трогнато говори как руските военни паради през

...
Водещата по БНТ трогнато говори как руските военни паради през
Коментари Харесай

Слатински: Умът ми не го побира

Водещата по Българска национална телевизия трогнато приказва по какъв начин съветските военни паради през годините галели окото и по какъв начин будели удивление. И все в този дух и все с този жар - парадите били такива, както единствено руснаците го можели!, написа Николай Слатински.

Наистина не разбирам - тези милитаристки оргии, тези брутални дрънкания на оръжия - по какъв начин те могат да галят окото, по какъв начин те могат да будят удивление!? Умът ми не го побира, сърцето ми не го схваща!

Първите мнения са за неуспех на така наречен Парад на Червения площад. Явно нещата за руZката войска не са по никакъв начин, но по никакъв начин добре.

Едно, че Адолф Путин приказва единствено за Донбас, което е - както и да го гледаш - стъпка обратно и то навръх 9 май...

Второ, няма въздушно шоу, което си е чист казус. Всички руснаци знаят, че на 9 май противооблачни ракети (извинявам се за невоенната терминология) разгонват облаците над площада. Неубедителен, бледен, посърнал и като че жертван церемониал И той е като кофа ледена вода върху главите на путинофилите. Само нуклеарното оръжие крепи руZката войска, която сподели и потвърди цялостната си неплатежоспособност - слаба и демотивирана, извършваща военни закононарушения и мародерства.

Естествено, незабавно след речта на Адолф Путин е имало ракетна офанзива над Киев. Като акт на изтощение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР