Водещата от bTV Мария Цънцарова вече е в предаването ”120

...
Водещата от bTV Мария Цънцарова вече е в предаването ”120
Коментари Харесай

Мария Цънцарова продължава в предаването ”120 минути”

Водещата от bTV Мария Цънцарова към този момент е в предаването ”120 минути”. Това разкри самата тя в изявление за „ Всичко за семейството”.

" Ще продължа поредицата си " На 180 градуса " в предаването на Светльо Иванов. Струва ми се, че върша нещо значимо с нея. Много е обвързвана с краткосрочната ни памет, която се оказа, че изветрява бързо. Сигурна съм, че сега на хората ще им е мъчно да формулират какво съответно докара до това неодобрение и изкара протестиращите пред Министерския съвет. Да опресняваш личната си памет и тази на феновете не е елементарно. Дори от софтуерна позиция да стигнеш до всичкия списък по дадена тематика е нещо трудоемко ", споделя тя.

" Ставам в 4:30 сутринта, в 6 към този момент съм в малкия екран и се приготвям за ефир. Децата сега са в Карлово. Там е майка ми, фамилията на мъжа ми. Татко им също е с тях сега. Иначе нямаше да можем да се оправим. Бях на невисок старт, тръгвах за Карлово, когато чухме анонсите за нова конституция и Велико национално заседание. Събитията се завъртяха, върнаха се изключително и живите настоящи излъчвания, които по традиция почиват през август ", споделя тя.

Мария Цънцарова завоюва огромни благосклонности измежду телевизионните фенове, до момента в който заместваше в утринния блок на bTV излезлия в отпуск Антон Хекимян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР