Водещата на "Здравей, България" Аделина Радева се разделя с Нова

...
Водещата на "Здравей, България" Аделина Радева се разделя с Нова
Коментари Харесай

Аделина Радева се връща в БНТ

Водещата на "Здравей, България " Аделина Радева се разделя с Нова Телевизия, с цел да се върне още веднъж в Българска национална телевизия. Днес екипът на Нова Телевизия й сервира голям букет цветя и й благодари за взаимната работа.

В края на предаването на екрана бяха показани и фотоси на Радева и екипът. Екранната половинка на Радева- водещият Виктор Николов пък не скри, че е работил на драго сърце с нея.

"Много рядко в нашите среди може да има другарство ", сподели той.

Ива Стоянова: NOVA е водещата телевизия на България, всеки от нашите артикули потвърждава това

"Бъдете живи и здрави и благодаря доста ", показа на собствен ред Аделина Радева.

От Българска национална телевизия потвърдиха, че тя ще се върне още веднъж при тях. Радева ще се причисли към екипа на публицистичното предаване „ Още от деня “, всеки работен ден по БНТ1.

Аделина Радева има близо 20 години опит като публицист, създател и водещ на радио и телевизионни излъчвания. Кариерата ѝ започва в ефира на радио FM+, била е сътрудник в Атина на стратегиите „ Хоризонт” и „ Христо Ботев” на БНР, радио Експрес и Deutsche Welle. Работи за ΑΝΤ1 Гърция и прави репортажи за Нова телевизия от гръцката столица.

През 2008 година, след завръщането си у нас, стартира работа в Българската национална телевизия. Била е водеща на централната новинарска емисия „ По света и у нас “ (2011-2018), създател и водещ на публицистичното предаване "Още от деня " (2016-2017) и на утринния блок на Българска национална телевизия “Денят започва” (2008-2011).

Последните две години е част от екипа на „ Здравей България “ по Нова телевизия. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката “В кадър “, на разнообразни телевизионни студия и изключителни излъчвания и на поредност от репортажи за новините и стратегиите на Българска национална телевизия, припомниха от Националната телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР