Водещата на „Здравей, България” Аделина Радева не само опроверга слуховете

...
Водещата на „Здравей, България” Аделина Радева не само опроверга слуховете
Коментари Харесай

Ади Радева шашна Виктор Николаев с любопитно признание

Водещата на „ Здравей, България” Аделина Радева освен опроверга слуховете за обтегнати връзки с екранния си сътрудник Виктор Николаев, само че съвсем му се изясни в обич в изявление за дамско списание.

„ Голям шанс имам с тази телевизионна среща, с това, че ни събраха в Виктор в Нова телевизия. Защото в действителност не е без значение кого ще видиш пръв заран. Аз имам шанса да виждам този добър човек и експерт, и същински приятел”, съобщи водещата.

Двамата с Виктор се познавали от 13 години, когато управлението на Българска национална телевизия ги събрало в екранна двойка на дребния екран. Николаев обаче не се задържал доста и напуснал, с цел да работи в Нова телевизия, написа Уикенд.

Когато предходната година схванал, че ще работи в тандем точно с Аделина, той бил във екстаз. Двамата идеално се сработили и си паснали като екранна двойка.

Често след ефир Виктор откарвал Аделина до дома й. Николаев возел колежката си с персоналния си автомобил, тъй като тя не разполагала с кола и по принцип се придвижвала или с таксита, или с градски превоз.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР