Водещата на времето по Нова тв Никол Станкулова стана майка

...
Водещата на времето по Нова тв Никол Станкулова стана майка
Коментари Харесай

Готово, изпечено е! Добрата новина идва с лоша: Сбогуваме се с красивата Никол Станкулова

Водещата на времето по Нова тв Никол Станкулова стана майка още веднъж. Красавицата роди в неделя в частна столична болница, а щастливата вест заяви тв водещата Гала. Тя прочете известието от Никол, което гласеше „ Готово, изпечено е! ”

Бебето се споделя Андреа и не е кръстено на бабите или дядовците. Въпреки че роди безусловно преди дни, панелистката от „ На кафе ” към този момент мисли за завръщането си на дребния екран. Синоптичката интензивно търси бавачка, която да гледа дребната Андреа, а родителката й да може да работи на мира. Тя би трябвало да е разполагаем на фамилията, когато младата майка е на работа, като от малкия екран най-вероятно ще се съобразят с Никол и тя ще води утринните излъчвания.

Станкулова мисли да се върне на екран при започване на идната година. Красавицата желала от февруари да се подвизава още веднъж в Нова тв. Никол се страхувала за мястото си в „ На кафе ” и прогнозата за времето. Въпреки че мъжът й е милионер, тя държи да е звезда и да изкарва сама приходите си.

„ Никол прибира по към 5000 лв. на месец единствено от малкия екран, от реклами в инстаграм печели настрана. Разбира се, дължи голяма част от първокласния си метод на живот на обичания си Теодор, само че и тя не печели по никакъв начин малко от реклами и работа ”, разясняват сътрудници на синоптичката.

Това е второто дете на Никол Станкулова, която през 2018 година стана майка за първи път на дребната Теа. Бащата на бебоците е Теодор Минев, наследник на банкера Цеко Минев. Двамата са дружно от 7 години, само че държат връзката си надалеч от медиите. Момичето, което оповестява прогнозата на времето, е много амбициозно и в никакъв случай не е криело този факт. При предходното си раждане тя се върна на работа единствено 4 месеца откакто подари живот на дъщеричката си Теа, написа ХотНюз. Тя върна съвършената си форма отпреди раждането единствено за месец и най-вероятно и в този момент ще е по този начин. В развъждането на децата оказват помощ бабите и сега се търси опитна детегледачка, която против обичайно възнаграждение да се грижи добре на децата и най-много за дребната Андреа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР