Водещата на сутрешния блок на НоваТВ Аделина Радева напуска медията,

...
Водещата на сутрешния блок на НоваТВ Аделина Радева напуска медията,
Коментари Харесай

Аделина Радева напуска НоваТВ, за да се върне в БНТ

Водещата на утринния блок на НоваТВ Аделина Радева напуща медията, с цел да се върне в Българска национална телевизия. Новината бе оповестена от националната телевизия, а Радева я удостовери в края на предаването " Здравей България " в петък. Тя бе изпратена от другия водещ Виктор Николаев с букет цветя.
Радев ще води предаването на " Още от деня " по Българска национална телевизия от идващия понеделник, излиза наяве от известието на публичната медия.

" Аделина Радева е потвърден публицист, създател и водещ на доста филми и телевизионни излъчвания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от Българска национална телевизия, постоянно е демонстрирала професионално отношение и доста се веселя, че одобри поканата ни още веднъж да се причисли към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни фрагменти, които имат вяра в идеята Българска национална телевизия и са подготвени да работят за нея “, декларирал е шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Засега не е ясно кой с изключение на Николаев ще води утринния блок. Рокадата с Радева е следващата, откакто НоваТВ стана благосъстоятелност на предприемача Кирил Домусичев. Оттам бяха уволнени редица публицисти.

В последната партида " съкратени " влязоха водещата на " Събуди се " Мирослава Иванова, журналистките Галя Щърбева и Мария Йотова, които имаха рубрики в предаването, както и репортерът Живко Константинов.

Преди това от медията си потеглиха Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Марин Николов, Лора Крумова и Ясен Дараков. В малкия екран се върна Васил Иванов, който прави предаване с следствия. Генерален шеф стана шефката на близката до Делян Пеевски телевизия " Канал 3 " Ива Стоянова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР