Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Александар Кръстева

...
Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Александар Кръстева
Коментари Харесай

Водещата на „Тази събота и неделя” Алекс Кръстева вдига сватба през лятото!

Водещата на утринния блок на Би Ти Ви Александар Кръстева се похвали в ефир с годежен пръстен. В края на съботното предаване къдрокосата брюнетка описа на колежките си Жени Марчева и Диана Любенова , че приятелят й я изненадал точно на Коледа като й предложил брак.

Алекс искрено призна, че е била сюрпризирана, когато видяла пръстен в кутийката. Първоначално решила, че са обеци. „ Имаше и сълзи, и сополи ”, разкри водещата. С гаджето й възнамерявали да вдигнат лятна женитба през август, само че отхвърли да разкрие самоличността на половинката си.

Бъдещият брачен партньор на красивата брюнетка се споделя Владислав Стоянов и е предприемач. Двамата са дружно от 2 години.

„ При нас влюбването беше от пръв взор. Запознахме се на „ уредена среща ”. Такова нещо не ми се беше случвало в никакъв случай до момента. Аз не одобрявам такива неща. Нищо не знаех за този човек. – нито по какъв начин се споделя, нито по какъв начин наподобява, нито на какъв брой години е. Нищо не знаех! Реших, че щом дамата, която ни уреди срещата, е решила да го направи, значи има смисъл. По принцип не правеше такива неща. Ние се запознахме в едно заведение. Бяхме на едно празненство вечерта. Седнахме и започнахме да си приказваме. Спряхме да си приказваме след 6 часа. Не се майтапя. Все едно цялостен живот сме се познавали. И до ден сегашен е по този начин ”, разказвала е за първата си тяхна среща Александра.

Преди да срещне огромната си обич, водещата имала няколко трагични връзки, написа " Уикенд ". Тя обаче гледала метафизичен на нещата и била уверена, че нямала да може да оцени Владислав, в случай че не била минала през любовните разочарования. „ Влади ми се случи, когато стопирах да очаквам да ми се случи. Той просто се появи ”, признавала е Алекс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР