Водещата на „Преди обед“ по bTV прие приза като признание

...
Водещата на „Преди обед“ по bTV прие приза като признание
Коментари Харесай

Десислава Стоянова е Жена на годината в категория Телевизия

Водещата на „ Преди обед “ по bTV одобри наградата като самопризнание за своя професионализъм
Водещата на едно от най-интересните и разнородни излъчвания в българския ефирен ефир „ Преди обед” по bTV Десислава Стоянова стана Жена на годината в категория Телевизия. На бутикова гала 12-ото издание на годишните награди на списание „ GRAZIA” отличи 40 дами в 10 категории.

„ Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Приемам премията като самопризнание за работата ми в „ Преди обед “ и доста се веселя, че феновете правят оценка избора ни да гледаме на нещата от живота откъм светлата им страна. Страхотно е, че положителното въодушевление и позитивните истории, които споделяме в „ Преди обед “, срещат подобен отклик “, сподели Деси Стоянова след церемонията.

„ Преди обед “ е абсолютният любимец измежду делничните сутршни развлекателни излъчвания, който се излъчва онлайн по bTV всеки работен ден от 9:30 ч. до обедните вести. По данни на GARB магазинното шоу е гледано от приблизително близо 45% от всички телевизионни фенове от началото на есенния ефирен сезон, като бележи растеж от 17% по отношение на същия интервал на 2016. Вече седми сезон тандемът Деси Стоянова и Александър Кадиев печели доверието на публиката с положително въодушевление и баланс сред сериозното и смешното. Знакови за предаването са позитивното начало, последвано от коментар на настоящите тематики.

Деси Стоянова стартира журналистическата си кариера във в. „ Сега “ през 1998 година, работи в интернационалния, а по-късно във вътрешно-политическия отдел на вестника. През 2002 година се причислява към екипа на bTV Новините и през идващите 5 години се занимава най-вече с политическа публицистика, отразявала е работата на няколко държавни управления, присъединението на България към Европейския съюз, процеса против българските медици в Либия. Автор е на редица документални филми в bTV Репортерите. През есента на 2007 става заместник-главен редактор на списание AMICA. От февруари 2012 година е водеща на „ Преди обед” дружно с Александър Кадиев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР