Водещата на предаването „Търси се” Нели Хаджийска още не може

...
Водещата на предаването „Търси се” Нели Хаджийска още не може
Коментари Харесай

Нели от „Търси се” влюбена в мъжа си 11 години! Eто как празнува двойката

Водещата на предаването „ Търси се” Нели Хаджийска още не може да повярва на шанса си в любовта и фамилния живот. Телевизионерката неотдавна чества 11 години брак с мъжа си Даниел, с който съумяват да запазят романтиката във връзката си даже с две дребни деца. Всичко това обаче надали би било допустимо, в случай че преди толкоз години Нели не изневерила на първичните си терзания и не дала късмет на любовта им.

В началото на връзките им водещата по никакъв начин не вярвала, че Данаил е мъж като за нея. Дори на смешка се пробвала да го отпрати от живота си като измислила какви ли не аргументи да му откаже. Двамата се срещнали около другарка на Нели, която без да чака, че двамата ще се харесат я среща с Данаил. Той я харесвал дълго преди да срещнат. Тя пък се влюбила в интелекта му и джентълменските му маниери. Още след първите им няколко минути дружно не помнят всичко в близост и не стопират да бърборят до края на вечерта. След нея се вземат решение да се видят и уединено.



Женят се без доста мерки непринудено на морето. След това стартира и сагата им с раждането на синовете им. Нели мечтае за огромно семейство, само че се оказва, че има заболяването Хашимото – хормонален дисбаланс, който й пречи да задържи в утробата си плода на любовта им. Претърпява два спонтанни аборта напълно в начален стадий, само че това доста я огорчава.



След няколко години непрекъсната битка с хормоните, диети, медикаменти и непрекъснати визити при лекарите, водещата съумява да стане майка. Точно две години по-късно се появява и второто й дете – към този момент без усложнения и терзания от съпрузите. Наследниците им обаче ни минимум не карат фамилията да загуби от романтиката и приключенския си дух. Една от последните им фантазии е да заминат за годишнината си на сантиментален воаяж в Рим. Двамата съумяват да се измъкнат за него от грижите за децата си, с цел да могат да се почувстват отново като младоженци. Точно по този начин и се пробват да запазят пристрастеността между тях – с доста вино, хубава храна и рози, купени от уличните търговци, написа " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР