Водещата на предаването „Съдебен спор” Нана Гладуиш признава в интервю

...
Водещата на предаването „Съдебен спор” Нана Гладуиш признава в интервю
Коментари Харесай

Нана Гладуиш сподели за огромна семейна драма

Водещата на предаването „ Съдебен спор” Нана Гладуиш признава в изявление за списание LOVE style, че била гневна на ориста, когато чула за повторно диагнозата рак на гърдата.

„ Идваше ми да ходя по улицата и да викам – за какво отново на мен... Бях изпаднала в жестока дупка, а си мислех, че съм доста готова и в случай че отново ми се случи, към този момент имам механизмите, с които да се оправя. Нищо сходно! Първия път ужасът от заболяването беше по-голям, а в този момент ядът напряко ме побъркваше. С мъжа ми в действителност живеехме с мисълта, че към този момент всичко е зад тила ни, и ни пристигна малко ненадейно. Когато диагностицираха сестра ми с рак, а нейният случай беше доста заплашителен и сериозен, тотално изтрещях. Забравих, че съм болна, престанах да се занимавам със себе си, тъй като си споделих, че към този момент съм предходна по този път и знам какво е. Хванах се да обикалям и да диря първичното огнище при нея. Като си оперира главата и ми се обади, стартира да приказва много несъответстващо и аз ревах като побъркана. Майка ми пък е с доста тежък Алцхаймер и ние със сестра ми сме си единствено двете. Мама не ни познава. Ситуацията е доста тежка. Тя би трябвало да е под непрекъснато здравно наблюдаване. През 2012 година я оперираха от незлокачествен израстък в мозъка и по-късно се разболя от Алцхаймер”, споделя за тежката обстановка Нана.

Водещата обаче не има вяра, че над фамилията ѝ тегне проклинание или магия. Въпреки това счита да отиде на фамилна констелация, тъй като може би в рода ѝ има някакво кармично струпване. Смята, че някой от горната страна ѝ се подиграва с тези тествания, тъй като тя е страхотна пъзла. Страх я е от тъмното, да стои сама, от аероплан, височини и от змии.

Нана признава че този път битката ѝ е по-трудна, тъй като е предходна през доста тежка химиотерапия. Направили ѝ ужасяващ коктейл от четири медикаменти и тя претърпяла същински призрачен сън. Сега ѝ следва ядрено-магнитен резонанс на 1 юли в Израел и се надява всичко да е наред и да е в ремисия.

„ Не желая да дърпам дявола за опашката, само че ще кажа по този начин – подготвена съм да преборя рака, само че не и да жертвам всичко, с цел да оцелея. Няма да продам душата си на дявола, с цел да пребивавам тук на този свят!”, безапелационна е Гладуиш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР