Водещата на предаването "Папараци" по bTV Венета Райкова вече е

...
Водещата на предаването "Папараци" по bTV Венета Райкова вече е
Коментари Харесай

Райковa: Няма да погреба баща си, улично куче ми е по-близко от него!

Водещата на предаването "Папараци " по bTV Венета Райкова към този момент е издала присъда на татко си и решението й не предстои на обжалване. Водещата на "Горещо " е безапелационна, че индивидът, който я е основал, е само неин биологичен родител и нищо повече, написа "Уикенд ".

"Често го назовавам "този, който ми се води татко " и до такава степен ", признава русокоската на висок глас. Журналистката в никакъв случай не е криела, че драмата на живота й е отсъствието на мощно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, баща й Румен Райков си затвърдил държанка и ги изоставил. От втория брак на биологичния си татко водещата имала сестра, с която в действителност не поддържала връзка.

"Хората не могат да схванат, че с майка ми в никакъв случай не сме ламтели за пари. Имали сме потребност само от мъжко рамо, на което да поплачем, с цел да се успокоим Такова обаче по този начин и не получихме ", изживява още веднъж болката си Райкова. Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е основал. Горчивината в сърцето й към него стига до такава степен, че тя с ръка на сърцето си признава, че даже не би го погребала.

"Нека ме съди, който желае! Никой не знае какво съм претърпява, с цел да разяснява постъпките ми. За мен той е непознат човек. Едно улично куче ми е по-близко от него ", безапелационна е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на извънредно висок рейтинг, демонстрират систематизираните резултати за октомври. Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на малкия екран, след "Фермата ", като доста постоянно бие дори новините.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР