Водещата на предаването Папараци по Би Ти Ви Венета Райкова

...
Водещата на предаването Папараци по Би Ти Ви Венета Райкова
Коментари Харесай

Венета Райкова категорична: Няма да погреба баща си!

Водещата на предаването „ Папараци ” по Би Ти Ви Венета Райкова към този момент е издала присъдата на татко си и решението й не предстои на обжалване. Водещата на „ Горещо ” е безапелационна, че индивидът, който я е основал е само неин биологичен родител и нищо повече научи HotArena.

„ Често го назовавам „ този, който ми се води татко ” и до там ”, признава русокоската на висок глас. Журналистката в никакъв случай не е крила, че драмата на живота й е отсъствието на мощно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, баща й Румен Райков си завъдил държанка и ги изоставил. От втория брак на биологичния си родител водещата имала сестра, с която също не поддържала никаква връзка.

„ Хората не могат да схванат, че с майка ми в никакъв случай не сме ламтели за пари. Имали сме потребност само от мъжко рамо, на което да поплачем, с цел да се успокоим. Такова обаче по този начин и не получихме ”, изживява още веднъж болката си Райкова. Днес тя е безчувствена към мъжът, който я е основал. Горчивината в сърцето й към него стига до там, че тя с ръка на сърцето си признава, че даже не би го погребала, написа " Уикенд ".

„ Нека ме съди, който желае! Никой не знае какво съм претърпяла, с цел да разяснява постъпките ми. За мен той е непознат човек. Едно улично куче ми е по-близко от него ”, безапелационна е телевизионната звезда на Би Ти Ви.

Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на извънредно висок рейтинг, демонстрират систематизираните резултати за октомври. Според класацията на ГАРБ, неделното шоу е второто най-гледано предаване на малкия екран, след „ Фермата ”, като доста постоянно бие дори и новините.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР