Водещата на Нова телевизия Ани Салич избухна навръх Коледа в

...
Водещата на Нова телевизия Ани Салич избухна навръх Коледа в
Коментари Харесай

Ани Салич подпали социалните мрежи! Обърна се към политиците и запита Докога

Водещата на Нова телевизия Ани Салич избухна точно на Коледа в обществените мрежи. Повод за недоволството на журналистката се оказа „ Българската Коледа “ и концертът, отдаден на дарителската акция.

Салич си напомня, за някои от случаите, на които е помогнала самодейността. В последна сметка Салич се възмущава на политиците и задава въпроса „ Докога “.

Ето какво написа още тя в персоналния си профил във фейсбук: „ Гледам Българската Коледа и си припомням времената, когато благата доктор Кая Памукова в Трета Градска болница слагаше системи на дребното ми момченце, а аз тичах да чета новините на БТВ, тъй като такива бяха правилата… трябваше да съм на работа.

После какъв брой пъти с дребната Хана съм обикаляла Пирогов и съм чакала с часове пред ренгена… тъй като единствено там лекували контузии на деца…

Спомням си, когато на първата Българска Коледа Слави Трифонов ме хвана за ръката и излязохме на сцената, с цел да събираме пари за болните деца.

Спомням си и дребния Георги от Люлин, за който закъсняхме и той умря от левкемия…

Все мемоари, с които ще одъртявам и ще се запитвам – Защо нашите политици не престават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, с цел да лекува децата си?

Нима 30 години преход не Ви стигнаха, с цел да разберете, че без деца няма да Ви има и Вас?  30 години България чака Детската болница за децата на България и Вие не я давате без значение кои сте- леви или десни… Докога? “ “, написа тя.

Веднага под поста ѝ заваляха мнения на консуматори. Припомняме обаче, че още в сряда преди празниците на съвещанието на Министерски съвет беше решено да се подсигури нужното финансиране от 20 млн. лв. за 13-етажната страда на територията на УМБАЛ „ Александровска “, с цел да бъде превърната в многопрофилна национална детска болница.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР