Водещата на „На кафе“ Гала се появи в ефир след

...
Водещата на „На кафе“ Гала се появи в ефир след
Коментари Харесай

Гала на почивка в Гърция с Рачков

Водещата на „ На кафе “ Гала се появи в ефир след късата си отпуска, която прекарала в Гърция, на втория ръкав на Халкидики Ситония. Там тя отпрашила в огромна компания дружно със своите фамилни другари: фамилията на Маги и Кремена Халваджиян, братовчедка им Ани Халваджиян, Димитър Рачков. Блондинката направи великодушна реклама на прелестната храна, топлото море и красивия песъчлив плаж на Гърция, до момента в който държавното управление всеки ден ни пропагандира да изберем родното Черноморие.

Преди да замине за Халкидики, Гала била за два дни и в курорт на българското море, за който сподели едвам няколко думи. Водещата пропагандира за Гърция и като изясни, че доста елементарно предходна границата, макар новите условия за влизане в страната. Тя обаче не даде пояснение за какво е решила да отиде на отмора единствено броени дни преди цялото предаване да излезе в регламентирания летен отпуск, който продължава повече от месец и е всяка година.

Гала не отхвърли, че това й се случва за първи път в кариерата и особено благодари на продуцентите, че са й разрешили да отсъства.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР