Водещата на На кафе“ Гала бе сред орисниците на двете

...
Водещата на На кафе“ Гала бе сред орисниците на двете
Коментари Харесай

Гала стана орисница на близначките на Зейнеб

Водещата на " На кафе “ Гала бе измежду орисниците на двете близначки на близката й другарка Зейнеб Маджурова.

През септември изненадващо стана ясно, че Маджурова, прочула се преди време като участник в риалити формата " Биг Брадър “, е станала майка за повторно. След като гушна първата си щерка Мириам преди три години, туркинята от Бургас първо бе в отпуск по майчинство, а след това стана водещата на развлекателния сегмент в предаването " Тази заран “ по Би Ти Ви. Години обаче кариерата й бе обвързвана с " На кафе “, където бе кореспондент. Двете бебета се появиха на бял свят при започване на деветия месец от нейната бременност с тегло от 2700 грама и бяха кръстени Василиа и София. Интересен факт е, че за фамилията на колегата ѝ близнаците надалеч не са вест, тъй като Стоян има брат близнак, написа HotNews.bg.

40 дни след раждането Зейнеб събра близки и приятелки на погача на двете момиченца, чиито лица в никакъв случай не сподели в интернет. Няма кадър и каката Мириам, тъй че може единствено да допускаме, че те са красиви като майка си. Маджурова пък е наследила хубостта от майка си, която също бе на стилния ваучър. Масата бе обсипана с рози, а многодетната майка бе в бяла асиметрична рокля, която разкри, че бързо е възвърнала фигурата си след бременността. Въпреки че разделиха професионалните си пътища в двете конкурентни малките екрани, Гала и Зейнеб си останаха доста близки приятелки. Въпреки че към този момент му роди три дъщери, Стоян Балевски към момента не се е бракувал за туркинята. Той обаче й обезпечава висок стандарт на живот, само че поради бизнеса си прекарва доста време във Англия, където живее и брат му.

Двамата се срещат преди 9 години. Запознават се посредством общи другари. Макар да се познават известно време, след години попадат в една компания, където се преоткриват. След като той към този момент е в живота й, тя става по-балансирана, призна самата Зейнеб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР