Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова видимо се е

...
Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова видимо се е
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се подмлади с 15 години

Водещата на „ Лице в лице “ Цветанка Ризова очевидно се е подмладила, отслабнала и разхубавила, виждат фенове на Би Ти Ви.

Промяната евентуално се дължи на новата й обич – анестезиолога Веселин Йолов, поради който се разведе с предприемача Анатоли Георгиев, написа „ Галерия “.

60-годишната журналистка като че ли е на по-малко от 40, откогато се залюби с доктора, означават и нейни сътрудници. „ Освен че доста отслабна и се разхубави, Цецито се промени и по темперамент. Няма нищо общо със закостенялата и скучна леличка отпреди няколко години “, разясняват в коридорите на малкия екран.

Откакто Ризова се носела на крилете на любовта, даже работата в предаването вървяла по-леко. Журналистката към този момент не била толкоз строга и язвителна към сътрудниците си, непрекъснато се шегувала, а неотдавна даже я засекли да купонясва на празненство край морето.

„ Казвам ви, друга жена е, откогато се събраха с Йолов. Дали в действителност са сключили брак, не знаем, само че се държат като младоженци “, споделят от екипа на „ Лице в лице “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР