Водещата на FOX News Лора Инграхам разкрива защо бившият е

...
Водещата на FOX News Лора Инграхам разкрива защо бившият е
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Нещата изглеждат доста мрачни за Байдън

Водещата на FOX News Лора Инграхам разкрива за какво някогашният е водещ, макар политическите и медийни офанзиви против него, в „ The Ingraham Angle “.

ЛОРА ИНГРАХАМ: Мислеха, че демонизирането на Тръмп като Хитлер ще проработи, нали? Те смятаха, че обвиняването против Тръмп четири пъти ще проработи. Мислеха, че хвърлянето на неговите в пандиза, някои от тях в изолираност с месеци, ще проработи. И те смятаха, че да са оптимистични за стопанската система, просто да лъжат за стопанската система... ще проработи, само че нищо от това не проработи. Нищо от това не оказа помощ на Байдън.

 

Заплатите не дават отговор на разноските за хранителни артикули, газ, застраховки, сметката ви за мобилен телефон. Мигрантите са на всички места, спят на всички места. Свръхдозите с фентанил порастват. Нищо чудно, че стана по-слаб и, несъмнено, Тръмп стана по-силен. Той води или се изравнява с Байдън от началото на септември. Днес в междинната стойност на RCP той е нагоре с съвсем 2 точки. Колкото повече законови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР