Водещата на CNN Бриана Кейлар заплаши да прекъсне интервю с

...
Водещата на CNN Бриана Кейлар заплаши да прекъсне интервю с
Коментари Харесай

Водещият на CNN заплашва да прекъсне интервю с републиканеца от Тексас

Водещата на CNN Бриана Кейлар заплаши да прекъсне изявление с представител Бет Ван Дуйн (R-Тексас) в четвъртък, откакто представителят я прекъсна няколко пъти.

Кейлър интервюираше Ван Дуйн в „ CNN News Central “ и я разпитваше за законопроект на Сената благодарение на Израел и Украйна. Кейлар означи, че ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) е подлагал на критика законопроекта за това, че не включва разпореждания за гранична сигурност.

Ван Дюйн по-късно повдигна законопроекта на републиканците за гранична сигурност, Резолюция 2 на Камарата, и сподели ще се отърве от „ улавяне и освобождение “ или филантропичното условно освобождение на мигранти. Тя също по този начин приказва за времето си като кмет на Ървинг, Тексас и партньорството, което е имала с имиграционната и митническа работа (ICE), до момента в който е била на тази служба.

„ Нека спра и да ви попитам за това, няколко неща “, сподели Кейлър. „ Първо, процентът на неоправдателните присъди на незаконните имигранти е с 45 %...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР