Водещата на будоарното шоу На Кафе“ се оплака, че не

...
Водещата на будоарното шоу На Кафе“ се оплака, че не
Коментари Харесай

Гала се появи на екран с махмурлук

Водещата на будоарното шоу „ На Кафе “ се оплака, че не е спала тъй като идва на ефир непосредствено от рождения ден на Димитър Рачков, който на всичкото от горната страна е бил отвън града.

Оказа се, че Гала е тръгнала в ранни зори от частното празненство на Митко. Тя поздрави купонджиите, които продължавали да се забавляват и към обедните часове до момента в който тя би трябвало да разяснява погребението на кралицата.

Въпреки че на няколко пъти се оплака, че недоспала и изморена, Гала философски изкара 150 те минути на предаването си, пише lifeonline.bg. 

Иначе юбилея на Димитър Рачков във връзка 50 години в неделната вечер събра звезди и другари от най-близкото обграждане на комика.

Сред гостите му с изключение на Гала със Стефан бяха още Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване " С Рачков всичко е допустимо ", Геро със брачната половинка си.

 undefined

Сред специфичните посетители бе и тъщата на Рачков, която не отстъпва по хубост на своята щерка Анита

Празненството почетоха още Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев. Сред поканените не се вижда Васил Василев-Зуека, който очевидно е предпочел да остане в Испания, където към този момент живее непрекъснато.

Десетки известни персони през целия ден през вчерашния ден честитяха празника на комика, измежду които Златка Райкова и Софи Маринова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР