Водещата на будоарното шоу На Кафе“ се оплака, че не

...
Водещата на будоарното шоу На Кафе“ се оплака, че не
Коментари Харесай

Гала страда от махмурлук

Водещата на будоарното шоу " На Кафе “ се оплака, че не е спала тъй като идва на ефир непосредствено от рождения ден на Димитър Рачков, който на всичкото от горната страна е бил отвън града.

Оказа се, че Гала е тръгнала в ранни зори от частното празненство на Митко. Тя поздрави купонджиите, които продължавали да се забавляват и към обедните часове, до момента в който тя би трябвало да разяснява погребението на кралицата.

Въпреки че на няколко пъти се оплака, че недоспала и изморена, Гала философски изкара 150 те минути на предаването си, пише lifeonline.bg. 

Иначе юбилея на Димитър Рачков във връзка 50 години в неделната вечер събра звезди и другари от най-близкото обграждане на комика.

Сред гостите му с изключение на Гала със Стефан бяха още Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване " С Рачков всичко е допустимо ", Геро със брачната половинка си.

Сред специфичните посетители бе и тъщата на Рачков, която не отстъпва по хубост на своята щерка Анита

Празненството почетоха още Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев. Сред поканените не се вижда Васил Василев-Зуека, който очевидно е предпочел да остане в Испания, където към този момент живее непрекъснато.

Десетки известни персони през целия ден през вчерашния ден честитяха празника на комика, измежду които Златка Райкова и Софи Маринова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР