Водещата Мариана Векилска се оказа скрита лимонка, разбра HotArena. Покрай

...
Водещата Мариана Векилска се оказа скрита лимонка, разбра HotArena. Покрай
Коментари Харесай

Мариана Векилска кръшка от 4 години с Калин Врачански

Водещата Мариана Векилска се оказа скрита лимонка, разбра HotArena .

Покрай последните си двама мъже Векилска се обрисува като ново попълнение в тима на родните кугърки - сиреч дами в зрелост, които харесват по-младички мъже. И до момента в който разликата със Симо, бащата на сина ѝ Момчил, бе единствено три години, то когато 44-годишната Векилска е тръгнала в първи клас, новият ѝ ухажор Врачански таман се е родил.

Поне от половин година Векилска не живее с мъжа си , разясняват водещи. Приблизително от този момент Векилска и Колев не са се появявали дружно на обществени места, не участват и на фотосите, които Мариана споделя в обществените мрежи от пътешествията си из страната.
Мариана и Симо бяха образец за идеално семейство, само че бракът им забуксува, когато преди четири години палавата водеща бе хваната да се целува с театрала Врачански . Още тогава Колев приготвил молбата за развода, само че с благи очи брачната половинка му го омилостивила и го заблудила, че милувките в нощния бар не били това, което наподобява на пръв взор.

Векилска обаче не могла да не помни артиста. Ако се има вяра на пикантните клюки, Мариана и Калин траяли да се срещат скрито, като Врачански търпеливо изчакал бракът на обичаната му да се изчерпи с течение на времето. Това била и повода звездата от " Стъклен дом " по този начин и да не се впусне в нова сериозна връзка след раздялата си с актрисата Силвия Петкова. Блондинът в никакъв случай не се е оплаквал от липса на внимание от нежния пол, само че предпочитал улегналата Мариана пред 20-годишни силиконки, предават от Ретро.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР